Het verhaal van jouw (t)huis

Wil jij ook dat jouw huis of bedrijf jouw verhaal vertelt? Dat het past bij wie je bent? Dat het uitstraalt hoe jij je voelt en waar je van houdt? Maar weet je niet hoe dat aan te pakken? Wil je uitvinden wat je echt mooi vindt en waar jij een warm en rustig thuisgevoel of een fijne werkvibe van krijgt?

Ik help je graag. Op zoek naar een andere indeling, een nieuw kleurenpalet, naar meer of minder meubels en accessoires. Op zoek naar het verhaal van jouw huis. Ik begin altijd met wat er al is. Hergebruik, upcycling en vintagevondsten maken een belangrijk deel uit van mijn filosofie en werkwijze.

 

  1. in de mood voor inspiratie?

Ik kom een uur lang bij jou thuis om te praten over je interieurwensen en -vragen. Vervolgens maak ik een moodbord waarin ik een sfeer en kleurenpalet neerzet en geef ik een aantal suggesties op papier waarmee je zelf aan de gang kunt (dit betreft 1 ruimte).

Prijs op aanvraag

 

  1. in de mood voor iets heel anders?

Ik kom bij je langs om te praten over je interieurwensen en –vragen. Vervolgens maak ik een moodbord waarin ik een sfeer en kleurenpalet neerzet. Daarnaast teken ik een plattegrond waarin de meubels en accessoires zijn geplaatst. Zo heb je een goed overzicht van hoe de ruimte er uit kan komen te zien. Ik werk daarbij graag met een combinatie van bestaande (vaak dierbare) spullen en aanvullende producten. Verder doe ik suggesties (indien mogelijk met stalen) voor materialen en verlichting en stel ik een (online) boodschappenlijst samen (dit betreft 1 ruimte).

Prijs op aanvraag

 

  1. in de mood voor een groots verhaal?

Heb je iets veel grootsers in gedachten (dat hoeft niet per se groot in omvang te zijn)? Je gloednieuwe (of stokoude) huis, kamer, werkruimte, schuur of boomhut van onder tot boven omkeren, sorteren, herschikken en lekker fris en vrij opnieuw beginnen?

Na een vrijblijvend gesprek maak ik graag een voorstel en begroting voor je.

 

(In 2015 volgde ik een opleiding interieurontwerpen bij NIA, Amsterdam)

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae