style with story

Hogere wiskunde

000

In het begin was ik steeds bang dat mijn vroegere wiskundeleraar binnen zou komen terwijl ik aan het douchen was. Want laten we wel wezen, witte tegeltjes met zwarte voegen… dat doet enigszins denken aan ruitjespapier. Wiskunde was niet mijn ‘fort’ – to put it mildly – maar in onze geüpgradede badkamer (ik verving ook alle kranen door zwarte exemplaren en kocht kekke matching handdoeken) voel ik me als Pythagoras by a2 + b2 = c2 (nog steeds geen idee waar dát over gaat).

In the beginning, after I pimped the bathroom, I was slightly worried that my former math teacher would come in while I was taking a shower. Because, let’s face it, white tiles with black grouting… that is somewhat reminiscent of graph paper. Math wasn’t my ‘forte’ – to put it mildly – but in our upgraded bathroom (I also replaced all taps with black ones and bought cool matching towels) I feel like Pythagoras must have felt with a2 + b2 = c2 (still no idea what that is about).

0 comments:

Post a Comment

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae