style with story

Onze Lieve Vrouw

000

Jaha, kunst in de kamer. Dat is ook altijd een heel ding. Ga je voor abstract of figuratief? Foto of schilderij? Ingetogen of bont? Ik had me dat allemaal afgevraagd toen ik een aantal jaren geleden Onze Lieve Vrouw van Guy Olivier tegenkwam en… er als een blok voor viel. Ik kreeg het doek met wufte dame (deels) van familie en vrienden voor een speciale verjaardag. Hoe mooi is dat? Ik hou van een huis waar rustige tinten de boventoon voeren. Maar geniet elke dag van de kleurexplosie in dit kunstwerk.


OUR LADY

Yes, art in da house. That’s quite a thing. What to choose? Abstract or figurative? Photo or painting? Monochrome or bright? I’d asked my self all these questions when several years ago I instantly fell for Onze Lieve Vrouwe from Dutch painter Guy Olivier. The art work was (partly) given to me by family and friends on a special birthday. How wonderful is that? I like a house where subdued tones form the basis, but I enjoy the explosion of colours in this painting every single day.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

0 comments:

Post a Comment

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae