style with story

zwarte magie

000

Ken je dat? Dat je even een dingetje moet regelen en dan opeens 2 weken later denkt: wauw, hier is iets een beetje uit de hand gelopen! De vaatwasser was stuk en surfend naar vervanging kwam ik black beauty tegen. Maar zwarte vaatwasser, witte keuken? Mmmm… Dus hop naar het verfschap. Mat zwart, het blijkt magie. In combi met de nieuwe, glanzende afwashulp en het zwarte aanrechtblad – dat pimpte ik jaren geleden al met jachtlak (nee dat heeft niks met schieten te maken) – is het helemaal af. Hebben we zomaar een nieuwe keuken, voor weinig. (Hond Ché loopt graag door het beeld, maar doet overigens nooit iets nuttigs – qua koken ofzo).


BLACK MAGIC

Recognize this? You have to take care of a tiny little thing and suddenly 2 weeks later you think: wow, something got a bit out of hand! Our dishwasher was broken and surfing the web for replacement I found black beauty. But black dishwasher, white kitchen? Mmmm… So off to the paint section in the hardware store. Matte black, it proofs to be magic. In combo with the new shiny dishwasher and countertop – I pimpt the last one years ago with special paint for yachts – it’s just perfect. A new kitchen for little money! Just like that. (Dog Ché likes to be in the picture, but is not of use at all – doesn’t cook or anything).

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

0 comments:

Post a Comment

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae