style with story

onze Deen

000

Smoorverliefd werd ik op deze bloedmooie Deen. Hij is niet te groot, niet te klein. Perfect passend bij ons en onze smalle ensuite achterkamer. En weet je wat deze Scandinavische spetter nog aantrekkelijker maakt? Hij is met veel tender loving care – zoals ze dat zelf noemen – gerestaureerd door www.sixtyfruits.nl. Alle vintagemeubels die ze daar verkopen zijn opgeknapt door mensen die graag weer een rol willen spelen op de arbeidsmarkt. Goed verhaal hè? Dat maakt zo’n dressoir net nog een beetje prachtiger. Mocht iemand trouwens toevallig weten wie de designer is, ik hoor het graag.

our Dane

I instantly fell in love with this gorgeous Dane. It is neither too big nor too small. Perfectly suited to us and our narrow ensuite back room. And do you know what makes this Scandinavian hunk even more attractive? It has been restored with a lot of tender loving care – as they call it – by www.sixtyfruits.nl. The vintage furniture they sell has been refurbished by people who are struggling to find their place in the labor market. Good story, isn’t it? It makes the dresser even more beautiful. If anyone happens to know who the designer is, please let me know.

0 comments:

Post a Comment

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae