style with story

groot(s)

000

Het is altijd een goed idee om foto’s van je geliefden op te hangen in je huis. Ze tot een enorm formaat opblazen is een nog beterĀ idee. Dat heb ik gedaan met deze ontroerende foto van mijn 11 maanden oude dochter – inmiddels is ze 20 :- )

*****

GREAT

It’s always a good idea to have pictures of your beloved ones in your house. To blow them up and make a real statement is an even better idea. That’s what I did with this adorable photo of my then 11 months old daughter – she’s 20 now :- )

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

0 comments:

Post a Comment

pepe ©  Theme by Blog Milk + Coded by Krista Rae